Teatre solidari per a La Beneficència

L’Agrupació Artística d’Ontinyent ha volgut aportar el seu gra de sorra a una causa benèfica i, per aquest motiu, el pròxim dia 8 de març realitzarà una actuació teatral solidària. L’ens beneficiari en aquesta ocasió és La Beneficència, entitat des de la qual, a més a més, es gestiona la venda d’entrades en les seues instal·lacions, al carrer Mirador, 1 del barri de la Vila, en horari de 10 a 13 hores pel matí i de 17 a 19 hores per la vesprada. L’Agrupació Artística representarà la comèdia festera ‘Més que una Entrà, una eixida’, una obra amb guió de Rafael Calvo Cardona i que l’Agrupació ja va estrenar al mes de setembre. La representació tindrà lloc en el Teatre Echegaray, a les 22 hores, i el preu de les entrades és de 5 euros. Segons expliquen des de l’Agrupació Artística, “es preveu que hi haja fila 0 per a tots aquells que no puguen assistir al teatre però vulguen col·laborar amb la causa benèfica”.

 

La Beneficència 2023